Hey ladies,

Ik ben Oxana Haselaars, 28 jaar, wonend te Temse… en dogmom van 4 chihuahuas 😋🐶 Velen zullen mij al kennen als ladyboss van Oxy-Beauté 💆🏼‍♀️ Al meer dan 8 jaar volg ik de laatste nieuwe beautytrends op, maar mijn passie gaat verder dan dit! Zoals elke vrouw hou ik van trendy kleding!

Bij Boss & Rebellious zal je enerzijds “ladyboss outfits” vinden, dus casual chic, elegant en glamorous ✨ Anderzijds edgy, rock… stoer maar toch supervrouwelijk. Allemaal kleding en outfits voor de zelfbewuste vrouw die weet wat ze wil en wat ze waard is! 💪🏼 Bij het samenstellen van mijn wardrobe wil ik ook enkel kwalitatieve kleding die ik stuk voor stuk zelf zou dragen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe collecties en acties! De webshop zal regelmatig aangevuld worden met nieuwe musthaves.

Ik ben Jessica Cruypelandt, mede-zaakvoerder van Boss & Rebellious. Samen met Oxana deel ik 2 passies: mode en beauty. Voor mij is mode een manier om uit te drukken hoe je je voelt. Mijn favoriet quote is dan ook “life is too short to wear boring clothes!”.